Referenser

REFERENSER

"Som ägare av 4 vuxna bengalkatter, 3 illrar och 5 kaniner är man inte bortskämd med att ta semester hur som helst. Blev jätteglad när vi hittade Maria och jag fick veta att hon även kunde passa de andra djuren förutom katterna och att de får vara hemma i sin trygga invanda miljö. Vi åkte iväg en onsdag och kom hem på söndagen. Detta är en toppensevice! Till rimligt pris dessutom! Maria är en väldigt trygg och orädd person, de märktes direkt på djuren, t ex illern Trubbel som annars är väldigt blyg för nya människor sprang fram till Maria, ställde sig på bakbenen framför henne och nosade på hennes hand. Maria är också noggrann. Detta är ett toppenalternativ för både husdjur, hussar och mattar som jag kan rekommendera!"

 

Pernilla R, Vallentuna Mars-2014

 

 

”Jag kom i kontakt med ”Katt och Husvakt” när jag googlade efter kattvakt till en förestående utlandsresa. Just idén med att kunna ha kvar katten i sin hemmiljö passade mycket bra då min katt både är väldigt skygg samt ovan vid andra miljöer och människor. Maria inger ett stort förtroende och det märks att hon verkligen bryr sig om katter. Jag fick dagligen uppdateringar via sms, vilket kändes både skönt, roligt och gav ett seriöst intryck. När jag kom hem fann jag en nöjd katt och allt var rent och snyggt både i kattlåda och matplats. Nästa gång jag behöver kattvakt kommer jag definitivt att vända mig till Maria igen, och jag ger även mina varmaste rekommendationer.”

 

Hans Dahlgren, Aug-2013

 

 

"Maria tog hand om våra två katter i en vecka när vi var i Turkiet. Hon kom förbi två gånger per dag därför att den ena katten behövde få insulin. Det gick jättebra, vi fick sms om att allt fungerade bra. Jag rekommenderar er att anlita Maria då hon är pålitlig. Jag kände mig trygg och var aldrig orolig under min semester. Med vänlig hälsning, Sandra "

 

Sandra i Sundbyberg Juli-13

 

 

"Mycket bra husvakt. Kunde känna mig lugn och trygg med att lämna katterna hemma.

Rekommenderas! Erik i Hägersten"

 

Erik Juli- 2013

 

 

"Hejsan Maria!

Vill bara skriva att Maria är en pålitlig och ansvarstagande katt och husvakt. Hon var kattvakt åt Ronia när vi var borta en vecka i vintras.Och hon kommer att vara hos Ronia när vi är borta i två veckor i sommar. Ronia var så fin när vi kom hem borstad och såg ut att ha haft det så bra. Jag vill verkligen rekomendera hennes tjänster."

 

Viveca från Hässelby

 

 

"Maria passade vårt hus och våra tre katter under sportlovet 2013. Katterna hade det bra hemma och de var en ren bonus att få husvakt på köpet."

 

Eva H

 

 

”Maria kom som en hjälp i nöden och jag vill varmt rekommendera hennes tjänster.

I slutet av januari – när minus 20 grader förväntades till natten – lyfte jag helt enkelt in en liten ”utekatt”, som brukat prata med mig sedan våren förra året.

Jag visste bara att den lilla katten tillhörde någon som nyligen flyttat och nu

alltså måste vara övergiven (dock fel info, visade det sig).

 

En dag måste jag vara hemifrån några timmar och behövde omgående kattvakt

för den lilla friherrinnan. Marias annons i bladet träffade helt rätt. Maria förstod situationen omedelbart och kunde ställa upp på kort varsel. Hon kom hit och bekantade sig med den lilla katten, som knöt an direkt. Mycket trevligt och tryggt att se. När så Dagen var inne gick Maria och jag i skift. Maria lockade med sig lilla tigern, som fick mat, vila och sällskap här. Så följde hon med Maria på vägen ut och höll sig ute igen tills jag själv kom tillbaka, och bara kunde hämta in henne. Allt gick hur smidigt som helst.

 

Tack vare Marias fantastiska förmåga att skapa kontakt med, stora vana vid och kunskap om katter kunde jag vara fullkomligt lugn över att den lilla friherrinnan var i goda händer.

(Ägarna har efter några veckor hört av sig, och allt är frid och fröjd. Lilla katten kommer och hälsar på och vet att hon alltid är välkommen och också var hon bor egentligen.)

 

Tack, Maria! "

 

Marie Louise Henriksgård

 

 

 

"Maria är trygg, kärleksfull och ansvarstagande. Hon står med båda fötterna på jorden och är den pålitligaste person jag känner. Bättre katt och husvakt kan du inte få!"

 

Ebba Hilmer

 

 

 

"Jag har känt Maria i 25 år och är det någon jag skulle låta ta hand om ett älskat husdjur och hem så är det hon.

Maria är pålitlig, ansvarsfull, har gott omdöme och ett stort omtänksamt hjärta för djur och människor, stora som små. Vidare har hon stark initiativförmåga, är mycket empatisk och har en förmåga att ta människor och djur på rätt sätt. Vill man lita på att man får hjälp med engagemang och kvalitet så ber man Maria."

 

Anneli Hede'n

 

 

 

"Maria har stort tålamod och ansvarstagande. Hon är omtänksam och vill alltid allas bästa vare sig det är djur eller människor. Jag kan varmt rekommendera henne."

 

Madde Almen

 

 

"Jag har varit bekant med Maria i 25 år. Hon har i alla sammanhang påvisat stor seriositet, öppenhet och lyhördhet för andras behov, ärlighet och att hon har ett väldigt varmt hjärta. Jag skulle inte tveka att lämna mina djur i Marias vård!" .

 

Jenny Söderstedt

 

 

 

"Jag hade förmånen att ha Maria som kollega i mer än 10 år. Så, det är med de största och varmaste rekommendationer som jag säger att ni engagerar en noggrann och omtänksam tjej.

Hon har en härlig förmåga att ta ansvar för det där lilla extra vilket skapar trygghet i tillvaron."

 

Peter van Loon

 

 

"Att Maria älskar katter råder det ingen tvekan om. Jag lärde känna Maria i slutet av

1990-talet i egenskap av granne. Nu bor vi inte längre grannar men i Maria har jag en bestående vänskap som klarat av alla stormar under åren som gått och som grundar sig i ärlighet och värme till andra, både människor och djur. Marias katt Sigrid har jag följt sedan hon hämtades hem från uppfödaren och jag har sett Sigrid utvecklas till en lugn och harmonisk katt trots att det under åren som gått kommit småbarn in i familjen."

 

Malin Tunbrå

 

Marias tips

 

Bästa kattmaten? Bästa kattsanden? Jag tipsar om mina och Sigrids favoriter.

Läs mer>>

 

 

 

 

 

 

 

 

Boka kattvakt

 

Kontakta Maria Hvit för att boka tid för kattvakt Tel: 070 744 87 42

mail: info@kattochhusvakt.se

 

 

 

 

 

Copyright 2013 Katt & Husvakt Hemsida av webbyrå webbkreativ