Om mig

OM Maria

 

Jag heter Maria Hvit och jag är grundare av katt och husvakt. Jag har i stort sett alltid haft katter runtomkring mig sedan jag var 9 år gammal, idag är jag 47 år. Mitt intresse på fritiden har varit att umgås med familj, vänner och min kära katt Sigrid.

 

Idag är Sigrid 8 år gammal och är en mycket pigg och lekfull katt.

 

När jag födde min dotter i mars 2011, så drogs sig Sigrid tillbaka och hon var inte alls samma katt som förut. Men efter ett tag så kom lekfullheten tillbaka och Sigrid började bli sig själv igen. Det var precis som om hon förstod att det nu fanns en liten till i familjen som behövde min uppmärksamhet. Så kloka dessa djur är, och så känsliga de är!

 

Efter min föräldraledighet så kände jag att jag ville göra något nytt, något som var meningsfullt och som jag verkligen brann för. Jag bestämde mig för att göra det roligaste som finns i hela världen - att få ägna min tid åt katter. Tänk att få ta hand om dessa underbara, kloka varelser när matte och husse inte kan.

 

Min affärside växte fram och nu har den blivit verklighet. Jag tar hand om katter i deras hem och jag erbjuder även andra tjänster under tiden då jag är kattvakt, som att titta till huset eller köpa hem varor.

 

Jag vill med mitt företag ge en personlig och kontinuerlig service till mina kunder. Jag delar gärna med mig av mina erfarenheter och ger personliga tips på till exempel bästa sanden, leksaken, kattmaten, hur håller man katten lugn på bilresan m.m.

 

Jag har tidigare arbetat inom kundsupport och försäljning i 13 år och tar nu denna erfarenhet med mig in i mitt nya företag. För mig är det alltid viktigt att se kunden som nummer ett och ge god kundvård.

 

Mitt mål är att ni och er katt ska känna er trygga tillsammans med mig.

 

Sigrid som kattunge

Maria och Sigrid

 

Copyright 2013 Katt & Husvakt Hemsida av webbyrå webbkreativ

Boka tid

 

Här kan du boka tid för kattvakt. Du får alltid en personlig och kontinuerlig kontakt för dig och din katt. Läs mer>

Marias tips

 

Bästa kattmaten? Bästa kattsanden? Genom åren har jag hittat mina och Sigrids favoriter. Läs mer>>

 

Webbshop

 

Jag säljer även Aloe vera produkter, se

http://myaloevera.se/hvit/sv/start/

En del av dessa produkter kan även användas till våra fyrbenta vännner också.